Trouble with posting on the forum

Post general forum comments or forum questions here. Specific gardening questions should be posted in the forum for that particular topic.

Moderator: Chris_W

Trouble with posting on the forum

Postby GrannyNanny » May 18, 2012 8:36 pm

Hi Chris -- Since you redid the forum, it's making me log in with name and password every time I get on and want to post something. Can you fix it so that I'm logged in automatically the way i used to be? This is frustrating. Thanks -- Phyllis
User avatar
GrannyNanny
 
Posts: 3243
Joined: Oct 15, 2001 7:00 pm
Location: Roseville MN (Zone 4a)

Trouble with posting on the forum

Sponsor

Sponsor
 

Re: Trouble with posting on the forum

Postby Chris_W » May 19, 2012 9:01 pm

Hi Phyllis,

Make sure you have cookies enabled, and then just check off the box during login to keep you logged in all the time and it will work just like before. That part never changed when we updated the forum back in 2008, I think it was?

Also, if you have cookies enabled and it still doesn't work, then the cookie file for perennialnursery.com is corrupted on your computer. Unfortunately that is on your machine and not here with the software. To fix this, go to the bottom where there is a link that says "delete all board cookies" and click on it. This will erase the cookie file on your computer and set up a new one the next time you login (you won't notice it until after you leave and come back and log in one more time).

Hope that helps.

Chris
Image
User avatar
Chris_W
Administrator
 
Posts: 8413
Joined: Oct 05, 2001 7:00 pm
Location: Cement City, MI
USDA Zone: 5


Return to Comments, Questions, & Answers

Who is online

Users browsing this forum: CCbot crawler and 0 guests